Plimbare gratuită
În inima Ungariei
Suntem angajați în arbitrajul conturilor de cripto-schimb. Nu sunt necesare investiții sau cheltuieli de la dvs. - doar o întâlnire personală cu ghidul nostru, care vă va ajuta să instalați aplicații de platformă și să treceți verificarea acestora pentru lucrările ulterioare. Întâlnirea cu ghidul are loc la restaurant - cină și drumul spre Budapesta (dacă sunteți dintr-un alt oraș) pe cheltuiala noastră. Vi se cere doar să fiți prezent personal și să monitorizați procesul de lucru cu cardul dvs. bancar.
Cina cu un ghid la un moment convenabil pentru tine
În timpul cinei cu un ghid, vă vom înregistra pe astfel de schimburi criptografice precum Itez, Simplex, Banxa, Moonpay și Binance - veți observa și controla procesul de lucru cu contul dvs. în direct.
Plată unică
Cifra de afaceri zilnică a fondurilor este în medie de la 20.000 USD la 50.000 USD - veți primi 5% din cifra de afaceri zilnică. Plata este o plată unică (nu va fi posibil să efectuați procesul în contul dvs. a doua oară), dar puteți oricând să invitați prieteni și să primiți 500 USD pentru toți cei care doresc să lucreze cu noi.
Gratuit
Bilete de avion (dus-întors).
Cazare la Hotelul "2STUDIO".
Mese pentru întreaga călătorie.
Excursii (la alegere).
Atenție! Dacă doriți, vă putem oferi încă 3-5 zile pentru vacanța dvs.!
Datele turului: verificați cu operatorul, există încă locuri libere pentru luna aprilie!
Plecare din România. În continuare, vă vom întâlni într-o zi convenabilă în Ungaria.
DE CE SĂ ALEGEȚI ACEST TUR
4 motive bune pentru a merge
Du-te.BUDAPEST tour va plăti bilete de avion dus-întors (zboruri directe), cazare în centrul Budapestei, hotelul 2STUDIO, 3 mese pe zi pentru întreaga călătorie, va plăti toate excursiile pe care doriți să le vizitați și vă va trata la o cină delicioasă într-un restaurant bun și, de asemenea, vă va oferi posibilitatea de a câștiga o singură dată. Puteți planifica timpul rămas al călătoriei după cum doriți. Vă putem oferi încă 3-5 zile pentru vacanța dumneavoastră!
Detalii Tur
Plătim pentru tine:
* Bilete de avion * cazare la Hotelul "2STUDIO"
* Mese * cina la restaurant * excursii
Vârstă: 18-45
Turul nostru este potrivit pentru orice vârstă: atât călători tineri, cât și cu experiență.
Anulare gratuită
Rezervați un tur și anulați gratuit. Rezervarea nu va fi anulată după achiziționarea biletului.
Recenzii
Turul a fost grozav. Ghidul meu mi-a spus totul în detaliu, mi-a răspuns la toate întrebările. Mi-a plăcut să călătoresc gratuit, nu credeam că ar putea plăti cu adevărat toate costurile atât de ușor și încă pot câștiga bani doar creând portofele criptografice!
Rita, 26 de ani
Îi sfătuiesc cu adevărat pe cei care merg în Ungaria — mi-au plătit cu adevărat toate cheltuielile de călătorie! Băieți foarte mișto! Mă bucur să te cunosc!
Peter, 34 de ani
Faceți cunoștință cu ghidul: Maxim Tuheev
Maxim lucrează ca ghid de câțiva ani. Puteți pune Maxim orice întrebare în timpul călătoriei. Echipa noastră va face tot posibilul pentru a vă asigura că veți obține maximum de beneficii și confort din tur.
Rezervați-vă călătoria gratuită acum
Zborurile pot fi rezervate la date convenabile pentru dvs.